SOCIAL MEDIA
CONTENT / RECLAME
CAMPAGNE / WEBSITE /
WEBSHOP / PROMOFILM
/ COMMERCIAL.

En nog veel meer

Yori Cleijsen

Deze gedreven productieleider is regelneef in hart en nieren. Grote kans dat je haar dan ook als eerste treft wanneer je belt naar het S&C Hoofdkwartier. Lekker ‘’buurten’’ (lees: praten) doet ze graag, en als het effe kan onder het genot van een cappuccino (maar nog liever bier).

Snel schakelen kan ze als de beste, en niet alleen in de auto waarin ze graag stad en land af rijdt. Met haar fotografische achtergrond is Yori ook inzetbaar op de set. Waar ze naast haar skills ook haar Brabantse gezelligheid, en tongval mee naartoe neemt.

X

Jantien Schellekens

Fotograaf en creatieve geest. Nuchter maar scherp, en met haar foto en – grafische achtergrond gewapend met een hoop creatieve kennis. Als een kameleon past ze zich makkelijk aan allerlei verschillende soorten klanten en smaken aan. En weet ze ideeën makkelijk om te zetten naar beeld.

X

Max Droog

Films maken, dat kan deze man. Van concept tot camera, licht en montage. De hele mikmak, zeg maar. Met zijn bedrijf Droog Video draait hij al een aantal jaren mee, en sinds een paar jaar doet hij dat gezellig bij ons op het hoofdkwartier. Op die manier kunnen we makkelijk schakelen wanneer we een volledige foto en film productie mogen draaien.

X

Rowin van Zaanen

Import Brabo, maar net zo gezellig als een echte. Deze oud voetballer is reuze sportief, en dat zie je terug in zijn snelle films en edits. Met zijn bedrijf 11 shots media reist hij graag de hele wereld over en stuurt hij regelmatig zijn drone de lucht in. Ook Rowin is gesetteld op het S&C hoofdkwartier en verzorgt regelmatig camerawerk voor onze klanten.

X